Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για PC το Dawn of the Breakers

*
Η CyberStep ανακοίνωσε ότι το free-to-play 3D action brawler Dawn of the Breakers είναι διαθέσιμο και για PC μέσω Steam. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για το Nintendo Switch και η εταιρεία ανάπτυξης σκοπεύει να το μεταφέρει και σε smartphones. Το Dawn of the Breakers είναι εμπνευσμένο από anime και προσφέρει στους παίκτες ένα εκτεταμένο single-player campaign, όπου πρέπει να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη γκάμα εχθρών, όπως εκκεντρικούς με υπερδυνάμεις αλλά και τρομερά τέρατα. Επιπλέον, όσο προχωράει το σενάριο, θα αποκαλύπτονται αρκετές δολοπλοκίες και θα δημιουργείτε νέες συμμαχίες. Υποστηρίζεται co-op με τη συμμετοχή έως και τριών παικτών, που έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο roster χαρακτήρων. Ο καθένας έχει τις δικές του, ξεχωριστές ικανότητες και η αναβάθμισή τους, θα τους μετετρέψει τελικά σε πραγματικούς ήρωες. Η συνέχεια στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*